Op maat gemaakte websites
& Webshops

WAAROM EEN WEBSITE/WEBSHOP BIJ STARLINE DEVELOPMENT?

Altijd een oplossing

Oplossing of maatwerk nodig? Of het gevoel dat je huidige website minder scoort dan voorheen? Anderen hebben wel resultaat? Wij hebben altijd de oplossing om uw succes te verbeteren.

Support voor al uw problemen

Hulp nodig bij het meedenken van een project? En bij de ontwikkeling van webdesign? Zoek niet verder, wij zijn de oplossing!

De beste technologie

Wij zijn Starline Development, Altijd bezig met de laatste technologische ontwikkelingen wat ons sterk maakt! Hierdoor maken wij ons zelf uniek en zorgen we ervoor dat de klant voorop staat!

Ervaren webdesigners

Starline Development is altijd bezig geweest met webdesign, al sinds 2013, vanuit hier hebben we klanten veel support gegeven ook voor o.a content.

Kwaliteit producten

We werken direct met de partijen en vinden de presentatie erg belangrijk naar klanten toe, dat wat ze verwachten ook echt te zien krijgen.

Zelf uw website aanpassen

Wij introduceren ook LiveKit, ons handige systeem waarbij u zelf later uw website aan kunt passen doormiddel van Drag & Drop, zo kunt u helemaal zelf uw verouderde foto/tekst wijzigen!

Website onderhouden

U heeft bij ons de optie om uw website door ons te laten onderhouden, zo hoeft u geen zorgen te maken dat uw website verouderd word, zo doen wij updates voor plugins, fixes, backups, etc.

SSL Certifictaat

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer, wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Starline Development Features

Snelle fixes

Fix binnen 72 uur

Optimalisatie

Hoger staan bij google search

Content

Wij schrijven teksten en plaatsen foto's

Onderhoud/Beheer

Wij onderhouden uw website

Live chat

Live chat met ons voor vragen

Hosting

Verschillende snelle hosting

Websites/Webshops

Volledig op maat gemaakt

Prijzen

Goede kwaliteit prijs verhouding

Domeinen

Keuze uit verschillende domeinen

Klanten die voor starline hebben gekozen:

Zenwise Academy is een prachtige op maat gemaakte website met een professioneel en strak design.

Bekijk

Fangoo is een etensware website voor andere bedrijven om groot in te kopen, daarom is er gezorgd dat er makkelijk een bestelling kan worden gemaakt en de site makkelijk navigeerbaar is!

Bekijk

Rotibode is een prachtige webshop voor het restaurant rotibode, hier kunnen klanten snel en makkelijk eten laten thuisbezorgen!

Bekijk

Emres Benelux is een agentschap op het gebied van streetstyle en modemerken in het midden tot hogere segment.

Bekijk