Optimalisatie voor uw website!

301 Redirects

Ga je een bestaande website vernieuwen en is deze wel al reeds geïndexeerd door zoekmachines, dan wil je de posities, ofwel ranking van bepaalde pagina’s wellicht niet verliezen. Dan dien je goed rekening te houden met een aantal zaken. Daarbij kan je gebruik maken van zogenaamde 301 redirects waarmee je bijvoorbeeld Google verteld wat er met je oude pagina’s is gebeurd en waar hij de nieuwe variant ervan kan vinden.

€75,00/jaar

site-img106
site-img107

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat websites Google vriendelijk zijn. Dat betekend dat de techniek en basisinrichting van de site al goed voorbereid is voor zoekmachines om de site zo soepel mogelijk te kunnen indexeren. Dat houdt natuurlijk niet in dat de content van de site, backlinks, categorieën, trefwoord aanwezigheid, tekstinrichtingen etcetera geoptimaliseerd zijn voor een betere positionering in Google.

€100,00/jaar

Site Snelheid Optimalisatie

Een soepele sitebeleving moet je nooit onderschatten. Een bezoeker kan na enkele seconden al afhaken. En dus is het super belangrijk dat de wachttijd van het inladen van je pagina’s en dergelijke zo snel mogelijk zijn. En dat gaat niet helemaal vanzelf. Wij bouwen websites altijd met het principe lean-and-mean maar hoe meer componenten en content je toevoegd hoe meer dat ten koste gaat van je inlaadtijden.

€175,00/jaar

site-img108